Pogledajte kako je Messi razočarao brojne obožavatelje

14.3.2014.
9:44
VOYO logo

Susret s ponajboljim nogometašem svijeta je za većinu nogometnih fanatika poseban trenutak koji bi htjeli ovjekovječiti fotografijom, pa je tako gomila navijača Valladolida nakon pobjede protiv Barcelone čekala Messija da obavi dopinšku kontrolu kako bi se slikali s njim ili kući ponijeli autogram.

No, Messi je nakon odrađenih obaveza dosta hladno prošao pokraj obožavatelja i ušao u automobil, što je teško palo navijačima koji su ga čekali preko sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekamo te sat i pol vremena", "Reci nam nešto", "Ti nemaš srama", vikali su za njim dok je ulazio u automobil.

//www.youtube.com/embed/JRN9Qof3oZk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima je teško shvatiti da nogometne zvijezde ponekad nisu raspoložene za nasmiješene fotografije i dijeljenje autograma, pogotovo nakon neočekivanog poraza, no i oni su 'samo' ljudi.

A katalonski klub se već sprema za veliki dan u svojoj povijesti, dan kada će Messi prestići Paulina Alcántaru i postati najbolji strijelac Barcelone u povijesti, pa mu je na službenoj stranici poklonio video s navijačima iz raznih krajeva svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Ge6JZv6UFl4

Messi je prije dvije sezone već postao najbolji strijelac u službenim utakmicama prestigavši Césara Rodrígueza, a još mu dva nedostaju da s trona skine i Alcantaru te tako postane najbolji računajući ukupno službene i prijateljske susrete. Sada je na brojci od 368 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ligi prvaka je prošle srijede zabio svoj 67. gol u tom natjecanju te je jedini igrač koji je toliko puta tresao mreže u dresu istog kluba. Kada ih zabije još pet, prestići će vodećeg Raula koji je u dresu Reala i Schalkea utrpao 71 pogodak.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo