VIDEO: / Počelo pumpanje velikog ljetnog transfera!

Unatoč konstantom odbijanju Schalkeove uprave, Bayern iz Münchena ne odustaje od mladog njemačkog vratara Manuela Neuera.

11.5.2011.
20:34
VOYO logo

Bayern iz Münchena muku muči s vratarima. Iako je trenutno prvi vratar Bavaraca Hans Jörg Butt najavio kako se barem još godinu dana ne namjerava oprostiti od nogometa, uprava najtrofejnijeg njemačkog kluba svjesna je kako brzo mora pronaći njegovu zamjenu.

Otići će dogodine, a onda će opet biti ista priča. No, do tada tko zna što će biti s mladim Schalkeovim vratarom Manuelom Neuerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za njegovo dovođenje pruža se sad i treba ju iskoristiti. Stoga su Bavarci odaslali pozamašnu ponudu u iznosu od 14 milijuna eura, no Rudari su je glatko odbili.

"Ponuda koju smo dobili iz Münchena trenutno nije prihvatljiva. Ozbiljno razmišljamo zadržati Manuela pošto je ove godine definitno zaslužio titulu najboljeg vratara na svijetu", službeni stav kluba prenio je portal goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni su u Gelsenkirchenu kako će na kraju morati pustiti novu veliku zvijezdu njemačkog nogometa, no vremena ima na pretek i tek valja početi pumpati cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Bayern je žestoko krenuo u svom naumu. Nakon samo nekoliko dana stigla je nova službena ponuda koja glasi - 21 milijun eura.

Zaista primamljivo, no iz Schalkea još nisu rekli - 'Da'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo