VIDEO: / Sok u Madridu! Sammir zaustavio Messija!

U susretu 15. kola Primere Barcelona je odigrala samo 0:0 na gostovanju kod Getafea, te Katalonci sada za vodecim Realom zaostaju cetiri boda.

13.12.2014.
19:45
VOYO logo

Susret je odigran u vrlo teskim, kisnim uvjetima u predgradu Madrida, a Barcelonini napadaci nisu uspjeli pronaci put do mreze. Najblize je pogotku bio Leo Messi u 52. minuti kada je iz slobodnog udarca pogodio gredu, ali je i igrac Getafea Lafita u 32. minuti pogodio vratnicu.

Ivan Rakitic je za Barcelonu igrao do 65. minute, a povremeni hrvatski reprezentativac Sammir za Getafe do 62. minute. Zanimljivo, bivsi dinamovac je igrao kao istureni napadac. U posljednjim sekundama utakmice doslo je do nevjerojatne odluke suca, koji je prekinuo napad Getafea u cistoj gol sansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim rezultatom obradovao se cijeli Madrid. Navijaci Getafea slavili su svoj bod, vojska navijaca Reala jer su pobijegli Barceloni na velika cetiri boda prednosti. No, razloga za osmjeh ovim rezultatom imaju Mandzukic i drustvo. U nedjelju igraju protiv Villarreala, a s nova tri boda izjednacili bi se s Barcom na drugom mjestu u Primeri.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo