VIDEO: / SENZACIJA! Klub na rubu propasti srušio prvaka

Nogometaši posljednjeg sastava talijanskog nogometnog prvenstva Parme priredili su senzaciju 1:0 (0:0) pobjedom protiv vodećeg Juventusa u susretu 30. kola Serije A.

11.4.2015.
22:29
VOYO logo

Parmini igrači, koji nisu primili plaću čitave sezone, a klub se nalazi u stečaju, iskoristili su činjenicu da je Juventus odmarao nekoliko standardnih igrača jer ga u utorak očekuje četvrtfinalni susret Lige prvaka protiv Monaca, te im nanijeli tek drugi prvenstveni poraz u sezoni. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je 18-godišnji Jose Mauri u 60. minuti.

Usprkos ovom porazu, Juventus je uvjerljivo vodeći sa 70 bodova, 14 više od druge Rome i 15 od trećeg Lazija, koji imaju po utakmicu manje, dok je Parma i dalje posljednja sa 16 bodova, pet manje od pretposljednjeg Cagliarija. Juventusu je ovo, inače, bio drugi ovosezonski prvenstveni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Genoa je na svom terenu svladala Cagliari s 2:0 (0:0) golovima Nianga (52) i Iaga Falquea (58). Hrvatski napadač Duje Čop treći uzastopni poraz Cagliarija odgledao je s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Inter je kao gost svladao Veronu s 3:0 pogocima Icardija i Palacija i autogolom Morasa. Marcelo Brozović je odigrao cijeli dvoboj za milanski klub, a Mateo Kovačić je ušao u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo