VIDEO: / Kakva golčina pred put u Brazil!

U posljednjem testu prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu ruska nogometna reprezentacija je na stadionu Lokomotiva u Moskvi pobijedila Maroko s 2:0.

6.6.2014.
23:32
VOYO logo

Bila je to deseta utakmica zaredom u kojoj izabranici Fabija Capella nisu poraženi. Strijelci za Ruse u ovom su dvoboju bili Vasilij Berezuckij i Jurij Žirkov kojem je to premijerni pogodak za reprezentaciju. Zabio je bivši nogometaš Chelseaja spektakularnim volejom s ruba šesnaesterca.

Utakmicu su zbog ozljeda propustili Denis Glušakov i Roman Širokov, a Rusija će svjetsku smotru u Brazilu otvoriti 17. lipnja utakmicom protiv Južne Koreje, a u skupini H će joj suparnici biti i Belgija i Alžir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4-b_X_k0FJc

Kapetan ruske nogometne reprezentacije Roman Širokov (32) propustit će nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu zbog ozljede leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Zenita, koji je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Krasnodaru, nije igrao ni u jednoj od tri pripremne utakmice koje je ruska reprezentacija odradila posljednjih dana. Nakon pobjede protiv Maroka (2:0) u petak ruski izbornik Fabio Capello potvrdio je da Širokov neće putovati u Brazil, a zamijenit će ga 21-godišnji veznjak Rubina Pavel Mogilevec. Umjesto u Brazil, Širokov će otputovati u Finsku gdje će u ponedjeljak biti podvrgnut operaciji. Utakmicu protiv Maroka propustio je i Denis Glušakov, ali njegov nastup na SP-u nije pod upitnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo