VIDEO: / Što se događa s ovim čovjekom?

Samo je čuveni Ronaldo ispred njega na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti svjetskih prvenstva, no čovjek kojem je posao zabijanje golova, zaboravio je to raditi.

19.5.2011.
14:58
VOYO logo

U subotu su nogometaši Bayern u posljednjem kolu Bundeslige ugostili Stuttgart i upisao pobjedu (2:1), no nakon utakmice se ipak najviše pričalo o nevjerojatno promašaju Miroslava Klosea.

Slavni njemački napadač, koji je sa 14 golova dostigao legendarnog Gerda Müllera na drugom mjestu ljestvice najboljih strijelaca u povijesti svjetskih prvenstva, sa samo metar udaljenosti uspio je promašiti prazna vrata, a sve je ponovio četiri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je igrao prijateljski dvoboj protiv ruskog Zenita iz St. Petersburga i pred kraj prvog poluvremena rezutat je bio 1:1. Bavarci su na odmor ipak mogli otići s prednošću da Klose ponovno nije izveo potez à la Sivonjić.

Philipp Lahm je sjajno probio desnu stranu i ubacio u peterac, a njegov napadački kolega Miro je neobjašnjivo, opet sa samo metar udaljenosti, uspio udariti loptu tako da je ona, umjesto u mrežu, otišla u suprotnom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte tu novu 'majstoru' nekad ubitačnog napadača:

Vezani članci:

arti-201105150234006 arti-201105130753006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo