VIDEO: / UDARA, GLUMI, PROVOCIRA! Je li ovo najprljaviji igrac danasnjice?

Diego Costa je nedvojbeno jedan od najboljih svjetskih napadaca u ovome trenutku, sto potvrduje i dioba prvog mjesta na ljestvici strijelaca Premierlige.

12.3.2015.
10:32
VOYO logo

Bilo je tu svega: od simuliranja, preko konstantnog provociranja suparnickih igraca, sve do divljackog starta na Thiagu Silvi u 72. minuti. Mnogima ni dan kasnije nije jasno kako je za taj prekrsaj dobio samo zuti karton, a Zlatan Ibrahimovic je dobio izravan crveni za neusporedivo blazi faul, ako ga je uopce i bilo.

Dojam je da se Diego Costa u srijedu posebno namjerio na svoje Brazilce. Osim spomenutog prekrsaja na Thiagu, bio je u stalnom sukobu s Davidom Luizom, a Marquinhosa je u zavrsnici dvoboja odgurnuo na travu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko god ga volio, moram reci da je Costa usao u utakmicu s namjerom da zastrasi suparnicke branice, da ih gura, laktari, fizicki nasrce na njih i da konstantno bude na granici upadanja u probleme, nadajuci se da ce oni reagirati i osvecivati mu se", prokomentirao je za Sky Sport legendarni veznjak Liverpoola Graeme Souness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo