'Vještačenje će pokazati da nisam ja pucao!'

'Vještačenje će pokazati da nisam lagao.

27.12.2011.
12:15
VOYO logo

Brazilski nogometaš Adriano oštro je odbacio optužbe suputnice koju je, prema njezinim riječima, iz pištolja ustrijelio u ruku.

Napadač Corinthiansa rekao je policiji da se Adriane Cirilo dos Santos sama upucala na stažnjem sjedalu dok je on sjedio na prednjem. "Vještačenje će pokazati da nisam lagao i da nisam ja pucao. Na vama je da mi sada vjerujete ili ne vjerujete na riječ do završetka istrage", rekao je nekadašnji napadač Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ju je doveo u bolnicu i želio platiti njene troškove liječenja, Brazilac je nakon optužbi odustao od takve ideje. "Upoznao sam je preko prijatelja u jednom noćnom klubu tu večer. Ovo što radi nije u redu. Nema nikakav karakter. Želio sam joj pomoći posjetama i plaćanjem troškova liječenja, ali nakon ovog to sigurno neću učiniti", rekao je Adriano za Globoesporte i dodao: "Neprimjereno je da takvo što radi drugoj osobi. Ja sam javna osoba, bio sam zabinut za nju i svoj imidž, nadam se da će se oporaviti", zaključio je Adriano s kojim Corinthians, prema pisanju istog izvora, razmišlja raskinuti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo