'Slušaj, druže...' / Vranješ odgovorio Prosinečkom: 'Jadno je što se gleda samo u čijem sam krevetu bio'

Image
Foto: Facebook

U posljednje vrijeme Vranješ je poznatiji kao ljubavnik srpske pjevačice Jelene Karleuše

21.2.2019.
12:00
Facebook
VOYO logo

Dva dana nakon što je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio da neće u reprezentaciju pozvati inače standardnog Ognjena Vranješa zbog raznih afera, na društvenim mrežama oglasio se i sam Vranješ.

"Slušaj, druže, budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih...", objavio je Vranješ na Instagramu pjesmu "Druže" grupe Beogradski sindikat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vranješ je u razgovoru za srpski dnevni list Kurir još žešće izrazio nezadovoljstvo svojim "izgonom" iz reprezentacje. Izjavio je:

"Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio" rekao je Vranješ za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Prosinečki istaknuo da je Vranješ za reprezentacju uvijek davao sve od sebe i da će mu biti problem pronaći mu zamjenu na desnom beku, ipak su ga afere koštale mjesta u reprezentaciji i ugovora s belgijskim klubom Anderlechtom.

U posljednje vrijeme Vranješ je poznatiji kao ljubavnik srpske pjevačice Jelene Karleuše, a zamjera mu se i tetovaža četničkog vojvode na ruci te sukobi s navijačima koje je nazvao "bauštelcima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo