Vrlo bitan razlog zašto Turci moraju pasti i u Zagrebu!

Ako Hrvatska i u uzvratu svlada Turke, na EURO-u će u skupini izbjeći Njemačku, Englesku i Italiju.

12.11.2011.
22:06
VOYO logo

Kada završi uzvratna utakmica u Zagrebu, vodstvo hrvatske reprezentacije i igrači moći će početi razmišljati i o potencijalnim suparnicima u skupinama na EURO-u u Poljskoj i Ukrajini. Prilikom određivanja jakosnih skupina u obzir će se uzimati rezultati u kvalifikacijama i na EURO-u 2008. godine, učinak u cijelom ciklusu SP-a u Južnoafričkoj Republici, te rezultati proteklih kvalifikacija za EURO.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1 Sigurno je da će u prvom šeširu nositelji biti domaćini Ukrajina i Poljska te Španjolska i Nizozemska. No, zapravo je najjača druga jakosna skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom šeširu bit će sigurno Njemačka, Italija i Engleska, a po trenutačnom stanju četvrta je Rusija. Tako će i ostati ako Hrvatska izgubi ili remizira s Turcima u utorak. Ako pak pobijedimo, to će mjesto zauzeti Hrvatska, te tako izbjeći Njemačku, Italiju i Englesku u skupini EURO-a!

Bit će mnogo kombinacija i želja, no u slučaju pobjede protiv Turske, idealan ždrijeb za EURO bila bi skupina s Poljskom, Danskom i Češkom. Ako pak Bilićevi igrači izgube od Turske, mogli bi završiti u 'skupini smrti', zajedno sa Španjolskom, Njemačkom i Portugalom. Najlakša skupina za Hrvatsku iz trećeg šešira bila bi Poljska, Rusija i Češka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo