Evo čime je bogataš oduševio Niku Kranjčara!

'Sretan što će moj dobar prijatelj igrati sa mnom u Kijevu. Niko me pitao o Dinamu, ukrajinskom prvenstvu, igračima. Ali, ključnu je ulogu imao naš predsjednik Igor Surkis.

8.6.2012.
15:21
VOYO logo

Priznao je hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar da teška srca napušta Tottenham u kojem je proveo posljednje tri sezone. Nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini priključit će se novom klubu, kijevskom Dinamu.

"Tottenham mi puno znači. Bilo mi je sjajno ondje. Želio sam nastupati više, ali igrao sam s odličnim igračima. Harry Redknapp je imao veliku ulogu u mojoj karijeri, on me je doveo i u Portsmouth i vjerovao u mene. Kasnije me poveo i u Spurse u kojima je prva sezona bila sjajna. Plasirali smo se u Ligu prvaka, odigrao sam puno utakmica. No, zadnje dvije sezone su bile razočaravajuće, želio sam igrati više i zato sam i otišao", prenosi Kranjčarevu izjavu Sky Sports. Istodobno je o njegovom dolasku u Dinamo za klupsku web-stranicu nekoliko riječi rekao i Ognjen Vukojević koji je već četiri godine član kluba iz Kijeva. "Svi su u reprezentaciji sretni zbog Kranjčara. Pozitivne emocije uoči EURA će mu samo koristiti. I ja sam sretan što će moj dobar prijatelj igrati sa mnom u Kijevu. Veliki je to dobitak za Dinamo. Niko ima veliko iskustvo koje je stjecao u Hrvatskoj i Engleskoj, a samo za hrvatsku reprezentaciju je odigrao oko 70 utakmica, sudjelovao na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Dinamu će koristiti njegove vještine i ambicija, nemojte se čuditi ako vrlo brzo postane vođa momčadi", poručio je Vukojević, dodavši skromno kako njegova uloga u Kranjčarevu dolasku nije bila velika. "Niko me pitao o Dinamu, ukrajinskom prvenstvu, igračima. Ali, ključnu je ulogu imao naš predsjednik Igor Surkis. Njegova upornost i argumenti su oduševili Niku", tvrdi Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo