VUKOJEVIĆ OTKRIO DETALJE IZ HRVATSKE SVLAČIONICE: / 'Dugo sam ovdje, ali to me fasciniralo, to nikad nisam vidio u reprezentaciji'

Image
Foto: AFP
15.7.2018.
8:17
AFP
VOYO logo

Igor Štimac razgovarao je u Moskvi, u novom izdanju emisije Večernji pressing s bivšim članom Dalićeva stožera Ognjenom Vukojevićem i s vratarom Lovrom Kalinićem.

"Ja sam vojnik ove reprezentacije i nikad mi za nju nije teško nešto napraviti. Mogu vam reći da mi je ova nova uloga u stožeru znatno teža nego igračka. Kad si igrač razmišljaš o sebi i svojim zadacima, a ovdje moraš misliti na puno toga", odmah je istaknuo Ognjen Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li očekivali da mogu ovako daleko?

"Moram biti iskren i reći da nitko od nas nije mogao ni zamisliti da ćemo doći ovako daleko. Naravno da smo imali vjeru, ali ovo je san i nadam se da me nitko neće probuditi dok ne podignemo ovaj pehar.", naglasio je kao i svi reprezentativci dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalji iz svlačionice

"Poslije svake naše pobjede je bilo veselje i fešta, ali ovdje sam vidio jednu nevjerojatnu stvar, a to je da su igrači bili mirni i staloženi. Naravno, veselili su se, ali nisu se jednostavno zadovoljili trenutnom pobjedom nego su odmah počeli razmišljati dalje.", rekao je pa dodao: "Dugo sam ovdje, ali to me fasciniralo.".

Kalinić o sjedenju na klupi

"Nije ugodno biti na klupi jer sam naviknut na to da branim. Ali mi moramo biti potpora onima koji su na terenu, davat im dodatnu energiju. Mislim da samo ovakvim zajedništvom možeš doći do tako velikog rezultata.", smireno je zaključio Lovre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo