Zdravko Mamić doveo novog kapitalca: 'On će biti veliko pojačanje'

Dinamo ne staje s dovođenjem pojačanja. U Maksimir stiže i šesti Portugalac, Wilson Bruno Naval Costa Eduardo.

20.7.2014.
15:18
VOYO logo

Wilson Eduardo je napadač koji često igra i na krilnim pozicijama, u Dinamo dolazi na posudbu godinu dana nakon čega će hrvatski prvak imati pravo otkupiti njegov ugovor.

"Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson itekako pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad. Naravno, odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića, Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop", rekao je rekao je trener Dinama Zoran Mamić za klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su kratko, ali intenzivno i vrlo uspješno vodili pregovore s čelnicima Sportinga oko dolaska sjajnog napadača, a posebno veseli što je sam igrač bio itekako zainteresiran za dolazak u Zagreb. Wilson je prošle sezone upisao 20 nastupa za Sporting i tako ugradio svoj dio u sjajan uspjeh i osvajanje drugog mjesta, iza prvaka Benfice, ali ispred Porta. Igrač je još bolje krenuo u novu sezonu, fantastično odradio pripreme sa Sportingom i zabio čak četiri pogotka u isto toliko nastupa zbog čega ga je trener Sportinga itekako htio zadržati u Lisabonu, ali Wilson se odlučio doći u Dinamo. Razgovori koje je u ime hrvatskog prvaka vodio izvršni predsjednik Zdravko Mamić bili su uspješni i Wilson će karijeru nastaviti u redovima najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilson Eduardo će u ponedjeljak u Zagrebu napraviti liječnički pregled, a popodne će, ako sve bude u redu, odraditi i prvi trening za novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo