ZA OVOG MLADIĆA KAŽU DA JE TALENT KAKAV SE POJAVI JEDNOM U 15 GODINA: / Na Rijekinim pripremama u Portugalu svi pričaju o njemu

Image
Foto: Screenshot: You Tube
31.1.2018.
18:24
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Aktualni prvak HNL-a Rijeka, iako su ove sezone samo blijeda kopija snage, moći i virtuoznosti koje su pokazivali sezonu prije kad su se po prvi puta u svojoj povijesti okitili dvostrukom krunom, ne treba strahovati za vratare. I to u godinama koje slijede.

POJAČANJE U OBRANI ZA MATJAŽA KEKA: Rijeka u svoje redove vraća povremenog hrvatskog reprezentativca

Naime, Andrej Prskalo i Simon Sluga utrkuju se za mjesto među vratnicama, sve ozbiljnije konkurira i Nigerijac David Nwolokor, a pripreme u Albufeiri skrenule su pozornost i na mladog vratara Ivora Pandura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko je iz riječkog stožera gledajući njegov golmanski trening s Mladenom Žganjerom ustvrdio da će Pandur jednog dana vrijediti milijune jer posjeduje sve predispozicije da se razvije u odličnog golmana, a ljudi iz riječke struke ističu da se radi o talentu kakav se pojavljuje jednom u 15 godina, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša je velika sreća, ali i rezultat dobre selekcije odnosno rada u školi nogometa i u prvoj momčadi, što imamo toliko kvalitetnih golmana, kazao je Ivan Mance i dodao:

"Uz dužan respekt svima, Prskalo je prošle sezone bio najbolji golman lige, ali sudbina je takva da je imao dvije neugodne ozljede koje su ga poremetile i omogućile Simonu Slugi priliku koju je iskoristio. Nema tu neke velike mudrosti. Iz perspektive kluba situacija na toj vratarskoj poziciji djeluje obećavajuće, naša škola, skauting i rad u prvoj momčadi doveli su do toga da u nekim promišljanjima o igračkom kadru na toj poziciji imamo dosta dobru situaciju", naglasio je Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo