NE ŠALE SE / Za vikend imaju utakmicu koja može odlučiti prvaka, a u Dinamu već slažu momčad za sljedeću sezonu: Dva sjajna igrača uskoro dolaze?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo bi uskoro mogao objaviti dva nova velika pojačanja

13.5.2022.
17:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo ove nedjelje gostuje na Šubićevcu gdje bi pobjedom nad domaćim Šibenikom osigurali naslova prvaka. U posljednjem kolu aktualni prvak igrat će najveći hrvatski derbi protiv Hajduka, pa bi im bilo draže da već ovog vikenda osiguraju novu titulu.

Image
RONALDO, ZAŽMIRI /

Izašla lista kandidata za igrača godine u Engleskoj: Na popisu nema Ronalda niti ponajboljeg igrača današnjice

Image
RONALDO, ZAŽMIRI /

Izašla lista kandidata za igrača godine u Engleskoj: Na popisu nema Ronalda niti ponajboljeg igrača današnjice

A dok još nisu ni riješili pitanje prvaka, u Dinamu već razmišljaju o novoj sezoni. Slažu se križaljke, računaju se odlasci te se razmatraju nova velika pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je cilj ući u Ligu prvaka, a dva nova potencijalna pojačanja u tom bi mogli uvelike sudjelovati. Navodno bi Dinamo već nakon ovog vikenda mogao i službeno zaključiti dva transfera.

Stižu velika pojačanja?

Prvi transfer o kojem se nagađa već neko vrijeme je onaj Josipa Drmića, koji bi tako Rujevicu zamijenio Maksimirom. Drugo ime koje se spominje je ono Roberta Ljubičića, sjajnog veznjaka koji nastupa za Rapid iz Beča. Oba pojačanja trebala bi biti u razini Dinama, odnosno, riječ je o igračima koji su dokazane kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovime bi jasno pokazali konkurenciji kako im je ova sezona samo bila upozorenje, jer Hajduk, Osijek pa čak i Rijeka opasno vrebaju tron prvaka. Prošlih nekoliko prijelaznih rokova nije bilo previše uspješno za Dinamo te nisu doveli adekvatne zamjene za ponajbolje igrače kao što su Majer, Jakić, Gavranović i Gvardiol.

Očito je Dinamu dosta "eksperimentiranja" s mlađim i manje dokazanim igračima te ciljaju na dva velika pojačanja. O Drmiću znamo više manje sve: Ponajbolji strijelac u HNL-u, iskusni napadač koji je u stanju rješavati utakmice. Ljubičić je pak "all-around" vezni igrač. Dakle, dobar je u fazi obrane, sjajan u skoku, ali je opasan i prema naprijed te mu nije strano postići pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Robert Ljubičić

U Rapidu je jedan od ključnih igrača te je u austrijskoj Bundesligi odigrao 111 utakmica iako mu je tek 22 godine. Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 1.5 milijuna eura, a u Dinamo bi mogao stići za nešto veću cifru. Drmić bi pak već 1. srpnja trebao stići u Dinamo.

A tko zna tko bi sve mogao napustiti Modre. Spominje se odlazak Gojaka, zbog čega na Maksimiru žele igrača koji se pokazao u međusobnom ogledu Dinama i Rapida ove sezone u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo