ZAŠTO JE REBIĆ OVE SEZONE TAKO LOŠ: / Boban otkrio s kakvim se problemima Vatreni suočava: 'Zbog toga on pati'

Image
Foto: Profimedia

Rebić je ove sezone nastupio samo sedam puta u Serie A, a odigrao je tek 177 minuta

17.12.2019.
13:42
Profimedia
VOYO logo

Trebala je to biti renesansna godina za nekadašnjeg prvaka Europe i dugogodišnjeg osvajača Serie A, AC Milan, ali na koncu je sve pošlo po zlu. Revoluciju su trebali provesti Zvonimir Boban i Paolo Maldini, ali to baš nije tako jednostavno i upozorili su kako se povratak na stare staze ne može dogoditi preko noći.

Dio te prekrasne priče trebao je biti i hrvatski reprezentativac Ante Rebić, ali on je u još većim problemima nego njegov klub. Naime, Rebić je ove sezone nastupio samo sedam puta u Serie A, a odigrao je tek 177 minuta. U dresu Milana još nije zabio, a upisao je samo jednu asistenciju i to u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

November 3, 2019, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481025858, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Kritično stanje

Dakle, Rebićevo stanje je kritično, baš kao i Milanovo. Milan se danas pokušava konsolidirati i ugurati u gornji dom ljestvice, a Rebić svim silama doći u prvu momčad.

Pa u čemu je na koncu problem? O tome je progovorio i Zvonimir Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rebić je iznimno brz, a za to mu treba prostora. Talijanski nogomet je drukčiji od njemačkog. Protiv Napolija mu je išlo dobro, ali se odmah ozlijedio. Trenira odlično i sve radi kako bi uvjerio trenera da više igra. Serie A je teška, mnogi igraju 3-5-2 i on pati ako ima malo prostora", otkrio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo