ZAŠTO SE REAL OPET RASPADA? / Dogodila se misteriozna, ali zlokobna situacija u svlačionici. Glavni akter ključni Zidaneov igrač?

Image
Foto: Profimedia

Mnogima je u za oko zapeo zanimljiv i pomalo neobjašnjiv detalj uoči utakmice na Santiago Bernabeuu

28.2.2020.
11:28
Profimedia
VOYO logo

Činilo se sve do prije nekoliko dana kako bi Real Madrid konačno mogao napraviti iskorak i u prvenstvu i u Ligi prvaka. Činilo se kako je Zinedine Zidane konačno posložio i počeo uređivati sustav, nazirala se neka smislena igra, taktika, rezultati su bili sjajni, a onda preko noći sve po starom. Real je zaredao četiri kiksa u pet utakmica, a kulminat je bio poraz od Manchrester Cityja u Ligi prvaka i ogroman rizik od ispadanja iz Lige prvaka već u osmini finala.

Međutim, mnogima je u za oko zapeo zanimljiv i pomalo neobjašnjiv detalj uoči utakmice na Santiago Bernabeuu protiv Cityja. Naime, Zidane je odlučio iz početnog sastava izostaviti Tonija Kroosa, svog ključnog i za tranziciju najvažnijeg igrača. Kroos nije bio niti ozlijeđen, niti bolestan niti je bilo ikakvih naznaka da nije spreman igrati u danima i satima koji su prethodili utakmici. Kroos nije izašao niti na jedno zagrijavanje, što automatski znači da od samog početka Zidane nije računao na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's German midfielder Toni Kroos (R) and Real Madrid's Spanish defender Sergio Reguilon react at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

Misteriozna svađa

Zanimljivo je reći kako je u posljednje četiri utakmice Kroos igrao tek u dvije, a sada se mnogi već pitaju zašto Nijemac, bez kojeg se ne može, ne igra u najvažnijim utakmicama i to u trenucima kada se sezona obično prelama. Pojavile su se razne spekulacije, a najviše odzvanjaju one o sukobu Zidanea i Kroosa, ali nitko ne zna koji je pravi razlog njihova sukoba. Da nešto ne valja posumnjao je i analitičar i bivši igrač Reala, Alvaro Benito.

"Kroos nije ni izašao na zagrijavanje, a logično je bilo očekivati da ga se drži u pripremi. Vidio sam što je poslije utakmice Zidane pričao na televiziji i sve mi govori da se tu nešto događa", rekao je Benito, koji radi kao analitičar za Cadenu SER.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real trenutno nema igrača koji bi odrađivao posao na način na koji ga odrađuje Kroos, a hoće li riješiti nesuglasice sa Zidaneom, ako uopće i postoje, vidjet ćemo već ove nedjelje kada je na rasporedu El Clasico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo