JEDNA OD NAJVEĆIH SAGA OVOG LJETA: / Zvijezda Reala pronašla novi klub, engleski velikani dobili odbijenicu

Image
Foto: GERARD JULIEN

Tjednima traju nagađanja gdje je Kolumbijac James Rodriguez nastaviti nogometnu karijeru.

11.7.2017.
13:56
GERARD JULIEN
VOYO logo

Chelsea, Manchester United i PSG najviše su se spominjali, međutim suigrač Luke Modrića i Matea Kovačića na kraju je završio u njemačkom velikanu Barernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavio Real Madrid na službenoj stranici James će sljedeće dvije godine provesti na posudbi, a njemački klub ima pravo otkupa na kraju tog perioda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbijac će tako nakon dvije godine prekida opet surađivati s talijanskim stručnjakom Carlom Ancelottijem. Dvojac je, naime, bio zajedno u Madridu u sezoni 2014.-2015.

"Oduševljeni smo što smo postigli dogovor. On je bio velika želja Carla Acelottija jer su zajedno uspješno surađivali u Madridu. On je svestran igrač i opasan je ispred suparničkog gola. Neupitno je da smo s njim povećali kvalitetu naše momčadi", kazao je Bayernov CEO Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je kod Ancelottija bio neizostavan u početnoj postavi, ali je mjesto u Realu izgubio dolaskom Rafe Beniteza i Zinedinea Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport Bild objavio je da će Bayern godišnje za njegovu posudbu Realu platiti pet milijuna eura, dok će u slučaju otkupa navodno morati isplatiti dodatna 32,5 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo