Želja iz Maksimira: 'Kad bi barem imali svog Beckhama'

'Beckham je izgradio karijeru na centaršutevima, a mi svog Beckhama nemamo.

6.3.2012.
15:32
VOYO logo

Dinamo u srijedu (15.30) igra u Maksimiru kao gost protiv Istre, u uzvrat četvrtfinala kupa ulazi s rezultatskim minusom (1:1).

"Tu više nema popravnog, a mi želimo i u kupu otići do kraja. A Istra je dobra, pogledajte zadnje tri utakmice. Mi smo sad u boljem stanju, imao sam cijeli kadar igrača na treningu, Badelj bi trebao igrati, Sammir dobiti određenu minutažu" kazao je Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan ekipe Igor Bišćan dodao je kako momčad treba imati preciznije i točnije centaršuteve.

"Slažem se. Beckham je izgradio karijeru na centaršutevima, a mi svog Beckhama nemamo. Bilo bi dobro kad bi ga imali", izjavu trenera Modrih prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susret ulazi nakon što su se u svlačionici posvađali sportski direktor Zoran Mamić i igrač Luis Ibanez.

"Ne mogu s vama dijeliti događanja u svlačionici, to je naš obiteljski dio života. Mogu samo reći da je atmosfera u svlačionici među igračima vrlo dobra, a sve objavljene informacije stvar su sebičnosti pojedinaca. Uvijek je tako bilo u Dinamu, uvijek će i biti, interes medija je velik i iz svega se želi napraviti priča. Nije bilo ništa dramatično, Ibanez kandidira za utakmicu s Pulom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda opet zaigra u paru s konkurentom Pivarićem?

"Neće igrati zajedno, počet će Pivarić. A sastav bi trebao biti isti kao što je bio u drugom poluvremenu utakmice s Osijekom, s tim što ulazi Badelj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je trenirao Igora Pamića u Osijeku, svog sljedećeg suparnika.

"Bili smo zajedno šest, sedam mjeseci, bio je izuzetno učinkovit, bili smo doprvaci jeseni. Kao o igraču, o njemu mogu reći sve najbolje, bio je vrlo kvalitetan, vrijedan na treninzima. A o Pamiću treneru govore njegovi rezultati, doveo je Karlovac iz četvrte u prvu ligu, Istru je odlično posložio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niste li mu u Osijeku zamjerali što je bio priličan ''bećar'', volio je izlaziti?

"I to je stvar svlačionice i to neću dijeliti s javnošću" zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo