ŽESTOKA REAKCIJA NA POSLJEDNJE BOBANOVE IZJAVE: / 'Boban? Znate zašto ne podnosim takve tipove'

Image
Foto: Profimedia

Bobanov potez nimalo nije svidio bivšem direktoru Adrianu Gllianiju

22.3.2020.
21:03
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš, Zvonimir Boban, prije malo više od dva tjedna dobio je otkaz u Milanu i to zbog toga što je u razgovoru za Gazzettu dello Sport javno kritizirao direktora kluba Ivana Gazidisa. Taj se Bobanov potez nimalo nije svidio bivšem direktoru Adrianu Gllianiju koji je pak oštro komentirao Bobana.

Hrvat je kritizirao Gazidisa jer mu je ovaj iza leđa dogovarao suradnju s njemačkim trenerom i sportskim direktorom, Ralfom Rangnickom, kojem je obećao sve važne funkcije u klubu uključujući i Bobanovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zvonomir Boban AC Milan Chief Football Officer during the Serie A match at Stadio Mario Rigamonti, Brecsia. Picture date: 24th January 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 494702089, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Nije ni Boban pazio na retoriku pa je tako usporedio, nakon što je otišao, Milan sa Sjevernom Korejom, a to je bio okidač Gallianiju da ga pošteno izriba.

"Ne mogu podnijeti ljude koji odu iz kluba i onda u novinama pričaju što je i kako trebalo. Ako radiš u klubu, onda se brineš o tome, a kada odeš, bolje ti je da šutiš. Tako sam i ja", rekao je Galliani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo