ZIDANE OTKRIO KAD SE VRAĆA LUKA MODRIĆ: / Francuski stručnjak progovorio i o prijetnjama izbacivanjem iz LP-a; 'To je naše pravo'

Image

Vatreni je igrao protiv Cadiza ove srijede

23.4.2021.
14:10
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije LukaModrić, koji zbog bolova u leđima srijedu nije konkurirao za nastup Real Madrida kod Cadiza, mogao bi se vratiti u momčad u subotu protiv Betisa.

Modrić je u utorak prilikom dodavanja lopte na treningu iznenada osjetio bol u leđima, a nakon što ga je "presjeklo" napustio je travnjak. Zbog bolova u srijedu nije otputovao u Cadiz gdje je Real Madrid pobijedio s 3-0. Međutim, trener Zinedine Zidane sada ima dobre vijest što se tiče Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kroos neće sutra biti dostupan, ali vraća se Modrić. Također, Hazard će biti dostupan. To su dobre vijesti", poručio je.

U subotu će aktualni prvak Španjolske ugostiti Betis, a u utorak i Chelsea u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Posljednjih se dana pojavila informacija da bi osnivači Superlige mogli biti izbačeni iz Lige prvaka, međutim nakon raspada "lige bogataša", od polufinalista je ostao tek Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše je pravo da igramo u Ligi prvaka. To je apsurdno i pripremit ćemo se za utakmice", poručio je te je poručio da se ne boji suđenja protiv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zabrinut oko toga. Puno je toga rečeno, a mi ćemo o tom misliti nakon utakmice s Betisom", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja budućnost? Ne znam što će biti u budućnosti. Na pameti su mi samo naše utakmice i ova sezona", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo