ZIDANE POJASNIO SVOJU ODLUKU: / 'Ronaldo nije bio sretan, ali nisam želio riskirati'

Image

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je nakon susreta s Manchester Cityjem kako misli da je remi (0:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka dobar rezultat.

26.4.2016.
23:36
VOYO logo

"Utakmica je bila teška. U nastavku smo igrali puno bolje. Bitno je da nam rezultat odgovara. Morali smo zabiti gol s obzirom na prilike. U uzvratu su šanse podjednake", izjavio je Zidane španjolskim medijima te je prokomentirao izostavljanje Cristiana Ronalda iz momčadi.

http://rutube.ru/video/5e24fccb319e4d099ad34f8c48c8d45b/?ref=logo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam želio riskirati. Nije se složio s mojom odlukom, ali želim da se što prije oporavi i da bude s nama u uzvratu. Mislim da bi do tada trebao biti OK", dodao je Francuz. Problema s ozljedom imao je i napadač Karim Benzema, no on je za razliku od Ronalda igrao, ali samo prvih 45 mnuta.

Image

Pellegrini u problemu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I njega je nešto mučilo. Želio je igrati, ali nije mogao pa sam ga morao zamijeniti. Vidjet ćemo što biti sljedećeg tjedna. Svi igrači su važni. Kada nema nekoga poput njih dvojice postoje drugi koji ih mogu dobro zamijeniti", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilenanac Manuel Pellegrini također je ostao bez važnog igrača za uzvrat. David Silva napustio je travnjak krajem prvog poluvremena te ga neće biti u Madridu."Ne očekujem da će biti spreman za uzvrat", rekao je Pellegrini poslije susreta te je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove sezone igrali smo jako dobro u gostima. Sada idemo na Bernabeu s istim stavom kao da igramo doma. Real će morati više napadati", poručio je Čileanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo