stao mu u obranu / Zidane: 'Žalim one koji misle da Luka nije zaslužio Zlatnu loptu!'

Image
Foto: AP Images

Slavni Francuz odgovorio je na brojne kritike upućene Luki Modriću te prokomentirao glasine o odlasku nekih igrača

5.4.2019.
16:01
AP Images
VOYO logo

Broj kritičara Luke Modrića nakon osvajanja gotovo svih mogućih nogometnih nagrada kojih se možete sjetiti ove se sezone brzinski povećava. 

Tom "klubu" se u četvrtak pridružio i 70-godišnji srpski trener Radomir Antić koji je rekao da hrvatskog kapetana i prvotimca Real Madrida, viceprvaka svijeta i četverostrukog osvajača Lige prvaka ne smatra najboljim na svijetu, proglasivši činjenicu kako je Modrić osvojio Zlatnu loptu 'smiješnom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, danas je u obranu svog igrača stao čovjek čija riječ ima ogromnu težinu u svijetu nogometa, sam trener kraljeva Zinedine Zidane. 

"Što da kažem o Antićevim izjavama? Ljudi mogu govoriti što hoće, ali žao mi je zbog toga što kažu. Modrić je zaslužio Zlatnu loptu svojim stavom i znanjem. Svi znamo tko je Luka Modrić. Ako netko misli drukčije, žalim ga", rekao je Zidane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni Francuz prokomentirao je i poraz Reala na Mestalli zbog kojeg je njegova momčad pod dodatnim kritikama. 

"Ne bih rekao da smo u Valenciji odigrali loše. Nisam zabrinut zbog promjena od prošle sezone. Tako je kako je. Znate što je sve ova momčad osvojila. Ovo je bila teška sezona , ali to ćemo promijeniti jer je to neizbježno za momčad poput Reala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je prokomentirao i glasine o odlasku nekoliko igrača te svoje osobne stavove stam zvijezde Chelseaja Edena Hazarda. 

"Marcelo? Vidjet ćemo što će se dogoditi s njim. Obožavam Keylora Navasa i kao osobu i kao golmana. A što se tiče Hazarda, poznajem ga osobno i poštujem. Svi to dobro znate. A on je i odličan igrač", zaključio je Zidane.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo