ZVIJER OD 100 MILIJUNA EURA PRIJETI DINAMU: / Jesu li 'modri' svjesni kakva opasnost vreba u napadu Villarreala. Simeone je lud za njim

Image

Topnik Villarreala na meti je madridskog Atletica i njihov je trener, Diego Simeone, lud za njim

5.4.2021.
22:02
VOYO logo

Dinamo u četvrtak igra prvu utakmicu četvrtfinala Europa lige protiv španjolskog Villarreala, a ugledna Marca tvrdi kako će na toj utakmici pod posebnim povećalom biti njihov napadač, Gerard Moreno.

Naime, topnik Villarreala na meti je madridskog Atletica i njihov je trener, Diego Simeone, lud za njim. Atletico na ljeto vjerojatno ostaje bez Luisa Suareza kojem istječe ugovor, a ne zna se što će biti s Dembeleom i Moratom, pa Simeone želi pojačati napad Morenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

March 18, 2021, Vila-real, Castellon, Spain: Gerard Moreno of Villarreal CF during the Uefa Europa League of 16 Second Leg match between Villarreal CF v Dynamo Kyiv at Estadio de la Ceramica on 18 March, 2021 in Vila-real, Spain,Image: 598842494, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

No, ono što je u cijeloj toj priči najintrigantnije jest cijena koju je Villarreal nabio svojem napadaču. Predsjednik kluba Fernando Roig nedavno je rekao kako Moreno ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura i kako ga ispod te cijene neće pustiti.

Moreno je ove sezone u fantastičnoj formi, u 32 utakmice zabio je 23 gola i namjestio još osam i definitivno je najbolji i najubojitiji igrač Villarreala. Nadamo se samo da Španjolac neće imati svoj dan protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo