OLMO NA PRAGU TRANSFERA IZ SNOVA: / Zvijezda Dinama progovorila o Barcinoj ponudi i poslala jasnu poruku Modrima

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Krilni napadač teško da će na proljeće braniti boje hrvatskog prvaka

2.1.2020.
8:53
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

“Mogu potvrditi da su moji partneri donijeli službenu ponudu iz Barcelone. Dinamo ju je dobio i dalje je sve na klubu”, izjavio je to Olmov menadžer AndyBara za Net.hr na Staru godinu. Dan kasnije Mundo Deportivo naveo je da Barca nije poslala službenu ponudu , a sada je cijelu priču prokomentirao sam igrač.

Image
ZNATE DA 'OLMOMANIJA' MOŽE IMATI VRLO RUŽAN KRAJ? /

Pozabavili smo se transferom mladog dinamovca i pronašli crvenu zastavu

Image
ZNATE DA 'OLMOMANIJA' MOŽE IMATI VRLO RUŽAN KRAJ? /

Pozabavili smo se transferom mladog dinamovca i pronašli crvenu zastavu

"Možda je najbolje za mene da ove zime napustim Dinamo. Moj je cilj Euro i čeka me šest teških mjeseci ako ću igrati u slabijoj ligi poput HNL-a. Želim napraviti korak naprijed. Ne želim samo otići na Euro nego i napredovati. Spreman sam na iskorak u karijeri", rekao je DaniOlmo u intervjuu za L’Esportiu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može napredovati

"Da je Dinamo izborio drugi krug Lige prvaka situacija bi bila drugačija. No, ispali smo iz Europe, tako stoje stvari i moram odlučiti što je najbolje za mene", dodao je.

"Hrvatska je postala premala? Ne kažem da je samo riječ o tome, ali i u klubu se slažu da sam dosegnuo vrh", kazao je Olmo te je istaknuo da je klub otvoren za ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi želimo ono što je najbolje za mene, ali ne želimo naštetiti klubu. Odšteta od 40 milijuna ? Ne želim pričati o brojkama. To je stvar kubova", izjavio je te je rekao kako smatra da mu Modri neće stvarati probleme oko transfera.

"Puno sam toga dao Dinamu i oni meni. Sada zajednički moramo pronaći rješenje koje će odgovarati svima. Mene zanima sportski projekt. Novac mi nikada nije u prvom planu. Kad sam dolazio u Zagreb Dinamo mi je ponudio projekt i želim to isto", kazao je Olmo, koji smatra da je možda idealno vrijeme za promjenu bilo prošlog ljeta, ali tada Dinamo nije dobio niti jednu konkretnu ponudi. Ukupno je do sada pak imao dvije. Jednu prošle veljače od Borussije Moenchengladbach, a druga je stigla sada iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Dani Olmo Photo:

"Moji su se zastupnici sastali i s predstavnicima Bayera nekoliko puta , ali su u Dinamu rekli da nije došla ponuda. Što se tiče Barce, sretan sam što se glasine obistinile i što razmišljaju o mom povratku. U La Masiji sam proveo šest godina i tamo sam puno toga naučio", istaknuo je. Na pitanje želi li otići ove zime ili na ljeto dao je jasan dogovor.

Želi otići sada

"Najbolje je za sve da sada napustim Zagreb. Dinamo bi dobio dobru odštetu, a ja bih igrao u jednom od najvećih klubova na svijetu i jednoj od pet najjačih liga", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je sada na mojim zastupnicima, ocu i klubovima. Ja samo razmišljam o nogometu", rekao je. Na napomenu da bi ga u Barceloni čekala konkurencija u vidu Messija, Griezmann i Suareza zbog čega bi bio u drugom planu i ne bi imao punu minutažu.

"Najviše me ohrabruje to što bih imao priliku trenirati i učiti od Messija. S druge strane moja karijera nije bila jednostavna. Išao sam zaobilaznim putem što nitko prije mene nije napravio i sada sam tu gdje jesam", rekao je i naglasio da mu je 2019. bila odlična godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Debi za reprezentaciju i pogodak možda mi je bio najbolji trenutak. Jesam li pričao s Enriqueom? Nisam još. A uvijek ću biti zahvalan Robertu Morenu na pruženoj prilici", završio je.

Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo