ZVIJEZDA REALA POKAZALA BOLNU OZLJEDU KOLJENA: / Ovako to izgleda kad se nađete na putu Luisa Suareza

Image
Foto: AFP

Zabio je autogol, a onda je još završio i s nezgodnom ozljedom

28.2.2019.
8:12
AFP
VOYO logo

Francuski stoper Raphael Varane sinoć je odigrao utakmicu koju će htjeti što prije zaboraviti. U teškom porazu Reala od Barcelonu, u kojem su Katalonci slavili s velikih 3:0 na Bernabeu i plasirala se u finale Kupa Kralja.

Pri jednom pokušaju intervencije pred svojim vratarom uspio je zatresti vlastitu mrežu. Dogodilo se to kod drugog pogotka za Blaugranu kada je Ousmane Dembele poslao sjajan centaršut u kazneni prostor, Varane se, u maniri najbolji golgetera ubacio ispred Luisa Suareza i matirao Keylora Navasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Sudar sa Suarezom

Sigurni smo da mu je poraz teško pao i da ga želi što prije zaboraviti, ali postoji i jedan detalj koji mu neće dati da tu utakmici tako brzo ostavi u prošlosti. Varane je nakon utakmice na svom Instagram profilu otkrio i da je pretrpio dosta jaku fizičku bol u ovoj utakmici.

Ozljedu je zaradio dok je spriječavao Suareza da postigne pogodak, a svoju bol odlučio je podijeliti s pratiteljima. Nije ovo prvi puta da Varane ide "na glavu", a znaju to i njegovi navijači koji su mu bez obzira na autogol pružili podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo