OTAC I SIN / Zvijezda Reala pokušala isprovocirati našeg Luku, a on mu svjetski uzvratio: 'Vidjet ćemo tebe'

Image
Foto: Profimedia

Duhovita anegdota iz redova Real Madrida

21.6.2022.
10:44
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida iza sebe imaju sezonu za pamćenje. Kraljevski klub je bez većih problema ponovno zavladao Španjolskom, da bi potom senzacionalno osvojili Ligu prvaka, pritom izbacivši PSG, Chelsea, Manchester City i na kraju Liverpool

U Madridu vlada fantastična atmosfera i vidi se da je Carlo Ancelotti složio pravu klapu. Pokazuje to i odnos našeg Luke Modrića i Brazilca Rodryga, koji se međusobno nazivaju ocem i sinom. Dvojac se šalio kako je Modrić dovoljno star da bude otac sjajnog Brazilca i od tada dvojac dijeli veliko prijateljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodrygo je u jednom razgovoru s brazilskim medijima ispričao anegdotu s našim Lukom, a čudili su se na kakvoj nevjerojatnoj razini igra hrvatski kapetan i to u 37. godini života.

Image
Foto: Profimedia

'Vidjet ćemo tebe'

Brazilac je ispričao priču koja se dogodila u klupskim prostorima, točnije kod - fizioterapeuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taman sam došao kod fizioterapeuta, a Modrić je već bio tamo. Ležao je dok su ga masirali, a ja sam mu rekao: 'Opet si tu. Svaki dan dolaziš ovdje', a on mi je hladno odgovorio: 'Baš me zanima hoćeš li ti u 37. godini igrati kao ja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodrygo je u više navrata isticao kako mu je Modrić veliki prijatelj te kako mu pomaže u svim sferama života, od nogometa do svakodnevnih problema. Rodrygo je u Real stigao 2019. godine iz Santosa u transferu vrijednom 45 milijuna eura. Za Kraljevski klub je odigrao 108 utakmica u svim natjecanjima te je pritom zabio 18 pogodaka i podijelio 18 asistencija. Ove sezone svi se sjećaju njegove predstave protiv Manchester Cityja, kada je s dva pogotka u posljednjim trenucima susreta odveo Real u produžetke u kojima su na kraju slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo