TRANSFERČINA SAMO TAKVA / Zvijezda Vatrenih već od zime u Arsenalu? Englezi pišu da su Topnici baš jako zagrizli, ali pitanje je jesu li spremni iskrcati astronomsku svotu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Upitno je može li Arsenal, koji nema budžet kao City, Chelsea i United, platiti toliko

5.10.2022.
12:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kako tvrdi engleski The Mirror, menadžer Arsenala, Mikel Arteta, opasno je zagrizao za hrvatskog reprezentativca i igrača Rennesa, Lovru Majera. Majer igra fantastično i u klubu i u reprezentaciji i navodno ga traži poveći broj klubova, ali Mirror tvrdi da će ga Topnici pokušati dovesti već u siječnju, odnosno, u zimskom prijelaznom roku.

Mirror piše kako je Majer "novi Luka Modrić" i ističu kako ih je veoma impresionirao na utakmici s Danskom u Ligi nacija kada je ušao s klupe i zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘‘Njegove igre povlače usporedbe s Modrićem, ne samo zbog iste nacionalnosti. No, umjesto da slijedi Modrićeve korake i zaigra za Tottenham, Majer bi se mogao priključiti njegovom velikom rivalu Arsenalu. Očekuje se da će Arteta centralnog veznjaka pokušati dovesti već u siječnju‘‘, piše novinar Mirrora.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Problem s odštetom

Jedina prepreka u ovom poslu mogla bi biti Majerova odšteta. Naime, Vatreni je vezan za Rennes još četiri godine, forma mu ide uzlaznom putanjom i tek su mu 24 godine te ima još dosta prostora za razvoj i napredak. Francuzi su zbog tih činjenica u veoma zavidnoj pregovaračkoj poziciji i nagađa se kako će za Majera tražiti oko 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitno je može li Arsenal, koji nema budžet kao City, Chelsea i United, platiti toliko za Majera, ali nikad se ne zna. Ako su doista toliko zagrizli za Vatrenog, možda se

Ljetos je za Majera bio zainteresiran i Atletico Madrid, a njegov agent Marco Busiello otvoreno ga je preko medija nudio i Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dvojbe da je Lovro Majer ‘vruća roba‘ na europskom nogometnom tržištu, sve važniji i u planovima hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Nakon Katara cijena bi mu mogla dodatno porasti…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo