Boban 'opleo' po zvijezdi: 'On nema poštovanja prema nikome'

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban oštro je kritizirao kontroverznog napadača Milana Marija Balotellija.

20.10.2013.
16:05
VOYO logo

Balotelli i dalje upada iz incidenta u incident, svako malo upadne u svađu s nekim, a nedavno je odradio i tri utakmice suspenzije jer je na kraju dvoboja protiv Napolija oštro verbalno napao suca.

"Balotelli nije i ne može biti primjer nikome, to je jasno. U nogometu, kao i u drugim područjima života, potrebno je pokazati poštovanje. Poštovanje prema onima koji te plaćaju, prema onima koji te dolaze gledati, prema suparnicima. A po mome mišljenju, on nema poštovanja prema nikome. Ima dobro srce, ali to ne pokazuje", istaknuo je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Milana su unatoč velikom broju ozlijeđenih igrača uspjeli pobijediti Udinese (1:0) na svome San Siru u utakmici 8. kola talijanske Serije A.

Trener 'rossonera'' Massimiliano Allegri nije mogao računati na ozlijeđene Marija Balotellija, Stephana El Shaarawyja, Giampaola Pazzinija, Danielea Boneru, Mattiju De Sciglija i vratara Christiana Abbiatija, kao ni na suspendirane Philippea Mexesa i Nigela de Jonga. Izveo je stoga na teren prilično šarenu postavu u kojoj je na vratima debitirao 21-godišnji Brazilac Gabriel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Milanu osigurao je slovenski veznjak Valter Birsa koji je, nakon kontranapada i asistencije Robinha, u 22. minuti svladao našeg Ivana Kelavu.

Dodajmo još da je u 77. minuti u igru ušao oporavljeni Brazilac Kaka koji je tako zaigrao u Milanovom dresu na San Siru prvi put nakon svibnja 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U gostujućem sastavu u igru nije ulazio naš Igor Bubnjić.

//www.youtube.com/embed/r3dRxY3io7g

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo