Boban konačno otkrio kada namjerava ući u HNS!

'Zanimaju me izvršne, a ne političke funkcije tako da sada ne želim biti predsjednik HNS-a. Stavljam se na dispoziciju nogometu i pravom projektu, drukčiji ulazak u priču me ne zanima.

1.4.2012.
10:24
VOYO logo

Legendarnog kapetana VatrenihZvonimira Bobana nogometni puk već dugi niz godina priželjkuje u Hrvatskom nogometnom savezu, no malo je vjerojatno da ćemo gledati taj 'film'. Barem ne u skorijoj budućnosti jer on ne želi postati predsjednik 'ovakvog' HNS-a.

"Zanimaju me izvršne, a ne političke funkcije. Odgovor je ne! Jedini način da se počnu rješavati problemi i da se nogomet pročisti jest privatizacija klubova, budući da država nema zakonsku mogućnost direktnijeg upletanja. Ili nije imala političke volje i hrabrosti, premda je već bilo trenutaka kad je to mogla učiniti, pa da kao Italija postavi komesara koji je vratio vjeru u nogometne institucije i sudačko poštenje", izjavio je za Jutarnji list Boban i nastavio o gazdama hrvatskog nogometa koji su skrojili i 'slučaj Gorica'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je već toliko iskompromitiran sustav, zapetljan u vlastitim neregularnim odlukama, pa za slučaj Gorica čak više ne možemo ni reći da je to kap koja je prelila čašu. Oni se rugaju svima, jer im je omogućeno da budu država u državi", smatra Boban koji o Markovićevom imaginarnom nasljedniku kaže:

"U ovom je trenutku posve nebitno tko bi to bio. Najbitnije je da Vlada stvori zakonske okvire da se nogomet očisti balasta nepoštenja, pa će se isfiltrirati pravi čovjek. Stavljam se na dispoziciju nogometu i pravom projektu, drukčiji ulazak u priču me ne zanima. Na žalost, ne vjerujem da će država imati snage za takav projekt", zaključio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo