KORUPCIJA U PREMIERSHIPU / Novi dokazi protiv Redknappa

Image

Londonska policija priopćila je da istražuje nove dokaze o korupciji u engleskom nogometa

12.11.2008.
11:14
VOYO logo

Londonska policija priopćila je da istražuju nove dokaze o korupciji u engleskom nogometu. To znači da Harry Redknapp, trener Tottenhama, ponovno neće spavati mirno.

Novog stratega momčadi Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, naime, još uvijek procesuiraju britanski organi reda, kao i još sedmoricu osumnjičenih za protuzakonito stjecanje dobiti pri transferima igrača. Sva osmorica, među kojima su klupski čelnici i agenti igrača, ali i trener Redknapp, na uvjetnoj su slobodi nakon što su proljetos, nakratko lišeni slobode, uplatili jamčevinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Londonske su postaje obavijestili da istražuju transfere nogometaša Amdyja Fayea, koji je također na uvjetnoj slobodi, iz Auxerrea u Portsmouth i iz Portsmoutha u Newcastle. Sumnja se u organiziranu kriminalnu djelatnost pronevjere novca. Također su dodali da slučaj zahtijeva dodatnu istragu na Otoku i izvan njega, te zasad odgodili mogućnost podizanja ponovnih optužnica.

Svi su optuženi, nakon što su proljetos nakratko sprovedeni u pritvor, negirali ikakve nečasne radnje izjavivši da se ne osjećaju krivima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo