Sjetili ga se i nogometaši / Obilježeno 20 godina od tragične smrti velikog Senne

Prošlo je već 20 godina od tragične smrti velikog Ayrtona Senne. Na stazi u Imoli okupili su se članovi obitelji i njegovi obožavatelji, a na poseban način sjetili su ga se i nogometaši Corinthinasa, čiji je Senna bio veliki navijač.

1.5.2014.
19:42
VOYO logo

Igrači Corinthinasa su obilježili 20 godina od smrti jednog od najvećih svih vremena - Ayrtona Senne. I ne samo oni, cijeli svijet prisjeća se legendarnog kišnog čovjeka, koji je ostavio neizbrisiv trag u svijetu automobilizma.

"Ovdje je poginuo prije 20 godina, ali zauvijek će živjeti jer njegova fundacija brine o djeci diljem svijeta", rekao je jedan obožavatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi obožavatelji i članovi obitelji već se danima okupljaju na stazi u Imoli gdje ostavljaju cvijeće i poruke za voljenog Ayrtona.

"Ovo je vrlo emotivno za mene jer smo članovi obitelji, ali prekrasno je vidjeti da ga i nakon toliko vremena ljudi koji ga ne poznaju vole i da živi u njihovim srcima", kazala je Paula Senna, njegova nećakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zloglasni zavoj Tamburello istog je vikedna uzeo život, mladog Austrijanca Rolanda Ratzenbergera kojemu su to bile tek druge kvalifikacije u životu.

"Ponosni smo i ispunjeni što smo ovdje. U našim srcima je i Senna koji je imao zastavu u svom autu kada je moj sin poginuo. To govori kakav je bio čovjek", rekao je Rudolf Ratzenberger, otac Rolanda Ratzenbergera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je takav da su mu se svi divili. Humanitarac koji je za razne zaklade donirao stotinu milijuna dolara. Poginuo je s 34 godine, imao 41 pobjedu, ne najviše, ali svijet ga pamti kao najvećeg ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo