legendarni vratar / Objesio kopačke i rukavice o klin pa postao - profesionalni hrvač!

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Bivši igrač Werdera iz Bremena imao je sjajnu vratarsku karijeru u kojoj je nastupao u Bundesligi, Europskoj ligi i Ligi prvaka, a nakon što je objesio rukavice o klin, postao je - profesionalni hrvač!

16.11.2014.
17:43
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Tim Wiese imao je vrlo uspješnu vratarsku karijeru u kojoj je dugi niz godina kao prvi vratar Werdera iz Bremena nastupao u Bundesligi, Europskoj ligi i Ligi prvaka, a samo je velika konkurencija u vidu redom Olivera Kahna, Jensa Lehmanna i Manuela Neuera stajala na putu da ostvari i uspješnu karijeru u reprezentaciji, za koju je skupio skromnih šest nastupa.

Mnogi će se prisjetiti kako je Tim Wiese stajao na vratima Werdera i u susretu protiv Dinama 2007. godine u playoffu za Ligu prvaka u kojoj su Nijemci izborili prolazak u grupnu fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Wiese nije klonuo pobjedničkim i sportskim duhom. Naprotiv, nakon što je objesio rukavice o klin, Wiese se odlučio baviti - profesionalnim hrvanjem!

Zadnjih nekoliko mediji su iznenađeno prenijeli nekoliko njegovih slika kada se pojavio u javnosti na kojima se vidjelo kako je nabacio najmanje desetak kilograma mišićne mase, a sada je dobio i službenu ponudu WWE-a, u čijoj je organizaciji u subotu navečer odradio i službeni debi u tom sportu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo