Šest vrhunskih arena / Od Herninga do Munchena i natrag: Pogledajte predivne dvorane u kojima će se igrati SP u rukometu

Image

Olimpijska dvorana u Munchenu može za Hrvatsku ostati u lijepom sjećanju

8.1.2019.
13:53
VOYO logo

Svjetsko rukometno prvenstvo se približava i dok sve rukometne reprezentacije "uštimavaju" posljednje detalje, valjalo bi baciti pogled na arene u kojima će se odigravati utakmice.

A ima se tu što i vidjeti. Dva danska i četiri njemačka grada imaju sjajne, nove dvorane u kojima će snage odmjeriti najbolji svjetski rukometaši. Kako te dvorane izgledaju, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnom gradu Danske sudionici skupine D (Mađarska, Švedska, Egipat, Argentina, Angola i Katar) igrat će u prvom krugu u predivnoj novoj Royal Areni. Dvorana je dovršena u prosincu 2016. godine, a njen kapacitet je 12 500 mjesta.

Možda grad danski grad Herning nije toliko poznat, ali svakako se može pohvaliti fantastičnom dvoranom. U Jyske Bank Boxen može se natiskati čak 15 tisuća gledatelja, a tamo ćemo u prvom krugu moći gledati susrete skupine C u kojoj će se za prolazak boriti Danska, Norveška, Austrija, Tunis, Saudijska Arabija i Čile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barclaycard Arena u Hamburgu dom je nekadašnjih europskih prvaka HSV-a. U drugom najvećem njemačkom gradu gledat ćemo polufinalne utakmice, a u dvorani će moći biti 13 tisuća gledatelja.

Glavni njemački grad Berlin i njegova Mercedes Benz Arena bit će centar odigravanja utakmica skupine A. Tako će se tamo za prolazak u drugi krug boriti Njemačka, Francuska, Rusija, Srbija, Brazil i Koreja. Kapacitet dvorane je 14 800 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

FOTO Pogledajte kako izgledaju dvorane u kojima će se igrati Svjetsko rukometno prvenstvo

Image

FOTO Pogledajte kako izgledaju dvorane u kojima će se igrati Svjetsko rukometno prvenstvo

Njemački grad Koln može biti ponosan na svoju Lanxess Arenu u koju stane gotovo 20 tisuća ljudi. Tamo će se od 19. do 13. siječnja održavati utakmice grupe 1 koja će se formirati nakon odigranog prvog kruga.

Olimpijska dvorana u Munchenu može za Hrvatsku ostati u lijepom sjećanju. Tamo će se, naime, igrati svi susreti skupine B. Naša reprezentacija borit će se u Munchenu za prolaz skupine s Španjolskom, Japanom, Bahreinom, Makedonijom i Islandom. kapacitet dvorane je 12 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!'

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo