OD ZVIJEZDE DO KLUPE ZA REZERVE: / Manchester United želi posrnulu Realovu zvijezdu

Image

Većini nogometaša na svijetu želja je da zaigraju u Realu, no postoji jedan koji želi otići iz kraljevskog kluba.

2.6.2016.
11:20
VOYO logo

Njegov agent Jorge Mendes raspitivao se o mogućnosti odlaska, ali iz Reala je dobio poruku da James može otići samo za odštetu za koju je i stigao u Real (75 milijuna eura). Takav zahtjev teško da će netko ispuniti. Oglasio se Manchester United i nada se "popustu".

Kupili Di Mariju za 75 milijuna

Klub s Old Trafforda već se jednom "iskeširao" prema Realu, kad je doveo Angela Di Mariju za 75 milijuna eura. Nije to bio sretan potez, Argentinac je napustio United nakon samo jedne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbijski ofenzivac bio je zvijezda Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu, najbolji strijelac Mundijala, da bi potom za vrtoglavo visoku odštetu došao u Real. Prva sezona kod Ancelottija bila je odlična za Jamesa Rodrigueza, no dolaskom Rafaela Beniteza te posebice Zinedinea Zidanea, ovaj se igrač preselio na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostankom previše riskira

James je u svojoj drugoj sezoni postao poznatiji po izlascima i razbijenim automobilima, nego po dobrim igrama i golovima. Je li razočaranost promjenom statusa uzrokovala devijacije u ponašanju, ili je bilo obrnuto, manje je važno u ovoj priči.

U svakom slučaju, daljnji ostanak u Realu kod Zidanea koji ga previše ne "šmeka" bio bi preriskantan za Kolumbijčevu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane si je učvrstio poziciju Undecimom, teško da će sljedeće sezone kraljevski klub mijenjati trenera, što je Jamesu signal samo za jedno - pakiranje kufera. No, to neće ići tako lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo