OLA I DALJE TOP TEMA U NJEMAČKOJ / Olić: Birao sam između Bayerna i Juventusa

Image

Olić otkrio novinarima kako je birao između Bayerna i Juventusa. Odlučio se ostati u Njemačkoj zbog obitelji i atmosfere u tamošnjem nogometu.

5.1.2009.
18:24
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ivica Olić i dalje je top tema u Bundesligi. O njegovom prelasku iz Hamburga u Bayern se ne prestaje pisati tijekom zimske pauze.

Trenutačno se nogometaši Bayerna i Hamburga nalaze na pripremama u Dubaiju, a novinari Hamburger Abdenblatta u ponedjeljak su donijeli kratki razgovor s hrvatskim reprezentativcem koji je tijekom treninga, izvještavaju oni, bio umorniji nego ikada prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Umoran sam od napisa, zbog ničega drugog. No, jedino mogu čekati - rekao je Olić na početku.

Inače, u nedjelju su isti izvori objavili da je Hamburg spreman ostati bez Ivice Olića odmah u siječnju, a zauzvrat bi tražili Lukasa Podolskog iz Bayerna. No, samo dan kasnije su isto to - demantirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imao sam pred sobom jako delikatnu odluku. Morao sam birati između Bayerna i Juventusa, a odluka je bivala time teža jer je ovo vjerojatno posljednji bitni ugovor u mojoj karijeri. Juventus je bio stalno tu, na pragu i jako dugo sam dvojio - rekao je Olić u razgovoru za Hamburger Abdenblatt, te je nastavio:

- Zbog dvije stvari sam prvenstveno preferirao Bayern. Prvo, moja obitelj je navikla na život u Njemačkoj i odlazak u Bayern ne bi bila tolika promjena za sve nas. Drugo, igrao sam u Italiji nekoliko puta i moram priznati da je atmosfera u njemačkom nogometu bolja, strastvenija i zato je Bayern bio bolja opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je naveo da je pričao s mnogim prijateljima-nogometašima koji su imali iskustva igrati u tim klubovima, a mišljenje je potražio od Roberta Kovača koji je nosio dres i Bayerna i Juventusa.

- Bayern je veliki izazov i velika stepenica u mojoj karijeri. U Hamburgu iza sebe ostavljam jako lijepu epizodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo