Bajka se ostvarila: Medveščak je ušao u KHL!

Medveščak može slaviti! Naredne sezone igrat će u drugoj najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu! Svi detalji su dogovoreni, a stigla je iz službena potvrda iz Rusije.

29.4.2013.
17:53
VOYO logo

U ponedjeljak popodne prolomila se neslužbena vijest hokejaškim krugovima, a koji sat kasnije stigla je i obavijest iz čelništva lige.

"Medveščak je jedan od najpoznatijih i najstabilnijih klubova u srednoj Europi. Klub ima povijest dugu pola stoljeća, veliki broj naslova prvaka i snažnu tradiciju. Želio bih pohvaliti napore koje je klub napravio u promociji hokeja. Medveščak je igrao utakmice u pulskom amfiteatru, njihove utakmice u Areni Zagreb redovno privlače 15.000 navijača. Želim 'medvjedima' dobrodošlicu u KHL i želim im sreću", poručio je predsjednik KHL-a Aleksandar Medvedev u objavi na službenim stranicama lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je potvrda dugogodišnjeg rada i truda svih nas u klubu, ali i nagrada svima – navijačima, prijateljima, sponzorima i partnerima koji su protekle četiri sezone vjerovali u projekt Medveščak i bili uz nas. No, naš posao tek sada počinje! Puno je posla i izazova ispred nas, a najvažniji jest onaj da s kolegama iz lige zatvorimo danas usuglašeni budžet za našu prvu sezonu, u visini od oko 10 milijuna EUR-a. Budžet će biti zatvoren uz pomoć lokalnih točnije regionalnih i međunarodnih sponzora do početka sezone", kazao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo