POTPUNO DRUGAČIJI OD DRUGIH / Dalmatinski prvoligaš ispada iz 1.HMNL. Tim povodom su snimili urnebesan video i pozvali na 'svečano triskanje igrača'

Image
Foto: Screenshot

U goste im u ovom kolu stiže prvoplasirana momčad lige, makarsko Novo Vrijeme, a tim povodom su snimili urnebesan video kojim su pozvali navijače da dođu na posljednju utakmicu na Gripama povodom ispadanja iz lige i pozvali su one najvjernije na 'svečano triskanje igrača'

24.3.2023.
16:43
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska malonogometna liga jedno je od najzanimljivijih i najosebujnijih sportskih natjecanja u Lijepoj našoj. Jedan od zabavnih faktora ove lige je i splitski prvoligaš Universitas koji sada, nakon pet godina, ispada iz 1.HMNL.

Ovaj studentski klub je poznat po dobroj šali, a i samu relegaciju u niži rang su u suradnji s popularnim Denom iz Gitak TV-a uspjeli okrenuti na šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U goste im u ovom kolu stiže prvoplasirana momčad lige, makarsko Novo Vrijeme, a tim povodom su snimili urnebesan video kojim su pozvali navijače da dođu na posljednju utakmicu na Gripama povodom ispadanja iz lige i pozvali su one najvjernije na 'svečano triskanje igrača'.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo