EVO KAD MOŽETE NAVIJATI ZA HRVATSKE OLIMPIJCE: / Čak 7 naših sportaša izlazi na olimpijska borilišta, ovdje su termini natjecanja

Image
Foto: AFP

Zrnčić Dim i Zubčić nastupaju u kombinaciji

12.2.2018.
10:16
AFP
VOYO logo

Četvrtog natjecateljskog dana na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu održat će se natjecanja u osam sportova od kojih će se odličja dijeliti u alpskom skijanju, skijaškom trčanju, curlingu, sanjkanju, snowboardu, brzom klizanju i brzom klizanju na kratke staze, a od hrvatskih sportaša nastupit će alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić, skijaši trkači Krešimir Crnković, Edi Dadić, Vedrana Malec i Gabrijela Skender te sanjkašica Daria Obratov.

Alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić nastupit će u kombinaciji na stazi Jeongsean Alpine centeru u kojem je spust na programu u 3.30, a slalom u 7.00 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skijaškom trčanju u Alpensia Cross-country Centeru na programu su sprinterske utrke klasičnim načinom. Vedrana Malec i Gabrijela Skender u kvalifikacije će krenuti od 9.30, a Krešimir Crnković, Edi Dadić od 10.05 sati. Sanjkašica Daria Obratov će na bob stazi u Olimpijskom parku od 11.30 sati voziti posljednje dvije vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo