Hoće li Zagreb ginuti za Hrvatsku kao za Medvjede?

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu spremna je za Svjetsko prvenstvo Divizije II u Zagrebu, koje u nedjelju počinje u Zagrebu.

7.4.2011.
15:30
VOYO logo

Upravo će Rumunji biti najveći suparnik za prvo mjesto i ekspresan povratak u Diviziju I. Potkraj 2010. godine protiv Rumunja smo igrali u Brašovu i izgubili 1:6.

"Nismo igrali kompletni, a i sve se tada okrenulo kontra nas. Suđenje, naši promašaji, a zabili smo si i autogol s igračem više. Pred 6000 ljudi u Domu sportova to će biti druga priča", najavio je jedan od najiskusnijih reprezentativaca, napadač Mladosti Mario Novak (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša reprezentacija je u tri tjedna priprema odigrala dvije utakmice. Sa 4:2 pobijedili smo Srbiju u Beogradu, a prije nekoliko dana od Mađarske izgubili 1:7. No, utakmica je njihovu izborniku Tedu Satoru poslužila kao izborna za ulazak u reprezentaciju ostalim igračima, zato nije čudno da su domaćini svih 60 minuta pritiskali gol koji je čuvao 17-godišnji Krešimir Mate Tomljenović.

"Mate će započeti prvu utakmicu", najavio je izbornik Bruno Bregant. Nadamo se da će još golobradi junior slovačkog Zvolena izdržati pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo bi mogao propustiti Tomislav Grozaj, kojem je jučer dijagnosticirana salmoneloza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo