'Kad sam osjetio bol, nisam razmišljao uopće o skijanju'

Ivica Kostelić u povratničkom je nastupu na staze osvojio 25. mjesto u veleslalomu u Kranjskoj gori. Naš najbolji skijaš otkrio je kako je ipak očekivao više nakon vrlo dobre prve vožnje.

10.3.2012.
16:17
VOYO logo

Ivica je sretan što je napokon može opet natjecati. Iako je rezultat priželjkivan, na kraju ostaje žal, jer dojam je da se u Kranjskoj gori moglo više.

"Ja sam ostvario ono što sam mislio i što sam očekivao, ali poslije prvog laufa sam htio ipak malo bolji plasman i bolju vožnju u drugom laufu, što mi nije baš uspjelo. Međutim, nema nekog velikog nezadovoljstva i dobro je da sam uopće skijao", rekao je naš najbolji skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je nije toliko stvarala ozlijeđena noga, koliko bol u leđima.

"Osjetio sam bol u leđima i za vrijeme dok sam se spuštao uopće nisam razmišljao o skijanju, nego o tome što će biti s leđima", otkrio je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leđa malo pate, jer jasno podsvjesno se puno više opterećuje jedna noga i štedi se malo ozlijeđenu nogu. Nadam se da ćemo to uspjeti sanirati do nedjelje. Već je danas fizioterapeut napravio puno posla i omogućio je svojom intervencijom da nastupim u oba dvije vožnje", kazao je Kostelić.

Ovako brzi povratak u Svjetski kup i osvajanje bodova za Iveka ipak nisu čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije čudo, ali zadovoljavajuće je", zaključio je naš najbolji skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo