Odlična vijest koja je u trans bacila cijelu dvoranu!

Medveščak i Dustin Jeffrey dogovorili su nastavak suradnje! Ukoliko štrajk u NHL-u potraje, Kanađanin se 2. siječnja vraća u Zagreb i već dva dana kasnije igra protiv KAC-a.

19.12.2012.
10:28
VOYO logo

Ovakav rasplet idealan je za Medveščak, a iz Medveščaka su je objavili tijekom utakmice protiv Innsbrucka. Čim je spiker pročitao radosnu vijest, Ledena dvorana je eruptirala. Najbolji igrač vratit će se nakon provedenih blagdana s obitelji (na tome je Jeffrey inzistirao još po dolasku u Zagreb) i po povratku zaigrati protiv 'mrskog neprijatelja' iz Klagenfurta. S druge strane leda bit će Tomislav Zanoški u crvenom dresu, ali i Medveščak će biti ojačan za Francoisa Boucharda.

Kada na prvi pogled pogledamo, Medveščak je nakon svih turbulencija zapravo jako dobro prošao. Novo pojačanje Bouchard je u dosadašnjoj karijeri bio mnogo uspješniji od Zanoškog, iako nisu isti tipovi igrača. No, Bouchard se tek treba priviknuti na europski led, Medveščak mu je prvi klub izvan Sjeverne Amerike i ne treba odmah od novog Medvjeda očekivati 'čuda'', ali hokejaš koji je kao 35. izabran na Draftu 2006. godine trebao bi odskakati klasom u Ebelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima hrvatskog prvaka samo držati palčeve da se igrači i vlasnici NHL klubova ne dogovore. Kako već dva mjeseca nema dogovora, teško je očekivati da će ovih dana doći do revolucionarnog napretka. Ukoliko se ne dogovore do kraja 2012., sezona će propasti, a Medveščak dobiti igrača s kojim će imati aduta više u utrci za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo