ODLAZAK VELIKANA / Legendarni Fedor Emelianenko dobio teške batine pa se umirovio uz taktove srpske domoljubne pjesme

Image

Dan prije posljednje Emelianenkove borbe oglasio se i Mirko Filipović koji je konstatirao da je upravo Fedor u njegovim očima najveći borac svih vremena

5.2.2023.
15:39
VOYO logo

Fedor Emelianenko, jedan od najvećih MMA boraca u povijesti, se noćas oprostio od profesionalnih borbi. S punih 46 godina ušao je u ring Bellatorovim prvakom u teškoj kategoriji Ryanom Baderom u sklopu eventa Bellator 290 u Kaliforniji.

Bila je to borba za naslov prvaka, a potrajala je svega pola runde prije nego što ju je sudac Herb Dean prekinuo. Fedor je krenuo agresivno no sedam godina mlađi Bader je vrlo brzo okrenuo stvari u svoju korist. Jednim širokim krošeom je bacio Emelianenka u nokdaun, a onda je nizom žestokih udaraca u glavu natjerao suca na prekid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča Fedor je uz zvuke srpske domoljubne pjesme Himna za život Srbije položio rukavice na tlo, a puna kalifornijska dvorana ga je pozdravila gromoglasnim pljeskom i na taj način odala počast karijeri Posljednjeg cara.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fedor je na vrhuncu svoje karijere bio neprikosnoveni vladar PRIDE-ove teške kategorije u kojoj je pobjeđivao Minotaura i Cro Copa te je prva 33 meča poražen samo jednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan prije posljednje Emelianenkove borbe oglasio se i Mirko Filipović koji je konstatirao da je upravo Fedor u njegovim očima najveći borac svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo