Trener objavio lijepu vijest za navijače Medveščaka

17.3.2014.
13:38
VOYO logo

Na završnoj konferenciji Medveščaka ove sezone u KHL-u glavni trener Mark French poručio je navijačima da i sljedeće sezone ostaje s Medvjedima.

''Vraćam se s obitelji u Zagreb i iduće sezone što je super. Djeca su mi još mala i ovo je odlična sredina za njih. Uživali smo u Zagrebu i u odnosu koji smo imali s klubom. U Zagrebu me je iznenadio i oduševio odnos igrača s navijačima. Ponosan sam što imam priliku i naredne sezone trenirati Medveščak! Vidimo se iduće sezone'', rekao je trener Mark French osvrnuvši se na momčad kakvu možemo očekivati sljedeće sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ove sezone smo pokazali kakva momčad želimo biti. Važno je da to ponovimo i iduće sezone. Vjerujem da će nekim igračima, koji će se vratiti, ovo iskustvo iz prve sezone biti jako bitno. Kemija je iznimno važna, a to smo imali, i uvijek se bojiš da ćeš izgubiti neke od igrača i da će to utjecati na kemiju u momčadi, ali igrači su navikli na to. Promjene se događaju. No, Aaron Fox i Markoantonio Belinić su tu koji će pronaći prave igrače, koji će doći u Medveščak zbog pravih razloga, kao što su to napravili za sada već prošlu sezonu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo