Hrvatska dobiva neviđenu svjetsku atrakciju?

Hokej na Jadranu i to na otvorenom. Zvuči kao skijanje usred Sahare, ali i to je moguće. Uprava Medveščaka planira organizirati utakmice regionalne EBEL lige u simbolu Pule, Istre i Hrvatske.

25.5.2012.
8:34
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka iz godine u godinu oduševljavaju spektakularnom organizacijom, ali već ovoga ljeta planiraju nadmašiti sami sebe. Utakmice bi trebali igrati u - pulskoj Areni.

Medveščak će 14. i 16. rujna igrati u Puli, a suparnici se već znaju, bit će to Vienna Capitalsi i ljubljanska Olimpija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, klupski glasnogovornik Ranko Vučinić je malo povukao ručnu kočnicu i za Sportski.net izjavio:

"Mogući projekt igranja hokejskih utakmica u pulskom amfitetatru danas je u načelnom obliku kao ideja i prijedlog predstavljen predsjedništvu i klubovima članovima regionalne lige EBEL. Nakon što svi detalji, prvenstveno oni financijske prirode, ali i zbog činjenice da je pulski Amfiteatar spomenik pod zaštitom UNESCO-a, budu dogovoreni i riješeni i nakon što održavanje projekta bude sigurno, moći ćemo govoriti detaljnije o ovom projektu. Za sada je to samo ideja čija realizacija ovisi o mnogim činjenicama, te o finalnom dogovoru Kluba i partnera uključenih u organizaciju ovakovog projekta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su već uredno punili zagrebačku Arenu i u samo sedam utakmica prodali više od 100.000 ulaznica, hokejaško ludilo tako izgleda seli na Jadran. Naravno, bit će nešto teže organizirati utakmicu, kao i pripremiti kvalitetan led po ljetnoj žegi, ali od Medvjeda smo naučili samo na najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo