'MISLIO SAM DA JE ZASTAVICA, ALI NE! BIO JE TO DILDO': / Zaboravite kovanice i boce! S tribina sada lete i umjetni penisi

Image
Foto: Screenshot

Različiti su načini na koje navijači izražavaju nezadovoljstvo igrom svojih miljenika, ali ono što je napravio neimenovani gledatelj na utakmici američkog nogometa u Buffalu krajnje je bizarno.

31.10.2016.
15:07
Screenshot
VOYO logo

Domaći Buffalo Billsi izgubili su od New England Patriotsa, a njihova je igra očito izazvala takvu frustraciju navijača da je s tribina na teren u jednom trenutku doletio - dildo! 'Nepoznati netko' u svakom će si slučaju morati kupiti novu igračku jer je ovu uspješno zavitlao prema igralištu i njome umalo pogodio suparničkog igrača Chrisa Hogana.

Hit na društvenim mrežama

Leteći objekt u čudu je promatrao 'linebacker' Billsa Zach Brown koji je svoje iskustvo s umjetnim penisom radio prepričao američkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam što se dogodilo. Mislio sam da je u pitanju zastavica. Rekoh sam sebi 'zašto, dovraga, bacaju zastavicu u teren'. Onda sam pogledao bolje. Ne, bio je to dildo", rekao je Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrabru dužnost uklanjanja dilda na sebe je preuzeo jedan od sudaca, a nije potrebno ni isticati da je seksualna igračka ubrzo postala jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo