OVAJ UTORAK DUGO ĆE SE PAMTITI: / Sprema se nikad luđi dan hrvatskog sporta

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Hrvatsku čeka ludi dan. Naime, već iza ponoći svoje nastupe imat će košarkaši (Litva) i rukometaši (Tunis). Igraju posljednje utakmice po skupinama.

15.8.2016.
21:13
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Jedanaestog natjecateljskog dana na XXXI Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u utorak 16. kolovoza održat će se natjecanja u 21 sportu, u njih 12 će se dijeliti medalje, a hrvatski sportaši će nastupiti u atletici, boksu, jedrenju i vaterpolu.

Image
SANDRA PERKOVIĆ UOČI NASTUPA U RIJU: /

'Žao mi je što se Jugoslavija raspala, bili bismo velesila'

Image
SANDRA PERKOVIĆ UOČI NASTUPA U RIJU: /

'Žao mi je što se Jugoslavija raspala, bili bismo velesila'

ATLETIKA - Sandra Perković nastupit će u finalu bacanja diska (16.20 sati), Andrea Ivančević u kvalifikacijama na 100 metara s preponama (16.05 sati), a Sara Kolak u kvalifikacijama bacanja koplja (1.35 sati, srijeda)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BOKS - Filip Hrgović borit će se u četvrtfinalu kategorije preko 91kg protiv Kubanca Leiniera Pera (18 sati)

JEDRENJE - Ivan Kljaković Gašpić nastupit će u plovu za odličja klase Finn, a Petar Cupać i Pavle Kostov u 10., 11. i 12. plovu klase 49er (18.05 sati). U finalu Lasera Tonči Stipanović ima najmanje srebrnu medalju i borit će se za zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Stipanovića hrvatsko jedrenje u Riju ima zasad i prvo mjesto posade u 470 Šime Fantela/Igor Marenić, te treće mjesto Ivana Kljakovića Gašpića u klasi Finn.

Plov za odličja u Laseru održat će se u sutra u 19 sati po hrvatskome vremenu, plov za odličja imat će i Kljaković-Gašpić, a naša posada u klasi 470 već sutra bi mogla osigurati medalju, a čak i zlato. Nakon tolikih godina čekanja, super-utorak nudi čak tri hrvatska jedriličarska odličja i najavljeno veliko slavlje u Marini di Gloria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VATERPOLO - Hrvatski vaterpolisti nastupit će u četvrtfinalu protiv Brazila (20.10 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj spomenimo i da Dinamo igra prvu utakmicu dpigravanja Lige prvaka. Modri na Maksimiru dočekuju Red Bull Salzburg.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo