Dinamo pokvario spektakl i razbio nemoćne Medvjede

Medveščak je Ice Fever u Areni Zagreb otvorio uvjerljivim porazom 0:5 (0:3,0:1,0:1) od aktualnog KHL prvaka Dinama iz Moskve.

27.12.2013.
20:26
VOYO logo

Nakon dvotjedne stanke hokejaši Medveščaka nastavili su natjecanje u KHL ligi, ali povratak obvezama nije prošao uspješno. U zagrebačkoj su Areni poraženi od aktualnog prvaka, moskovskog Dinama, s čak 5:0.

Vodeća momčad Zapadne konferencije protutnjala je glavnim hrvatskim gradom, a glavninu je posla obavila već u prvoj trećini. Poveo je Dinamo u trećoj minuti kada je iz jedne gužve pred golom zabio Maksim Karpov. U 12. je minuti pravu majstoriju izveo Denis Mosaljov, povećavši prednost gostiju i to u situaciji s igračem manje na ledu. Za 3:0 je u 18. minuti strijelac bio Aleksander Rjazancev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostale dvije trećine Medveščak nije uspio nadoknaditi zaostatak. Štoviše, primio je još dva gola: u 15. minuti druge trećine zabio je Konstantin Glazačev, a nešto više od četiri minute prije kraja utakmice konačnih je 5:0 postavio Maksim Pestuško.

Medvjedi su ostali na sedmom mjestu Zapadne konferencije, a sljedeću utakmicu igraju u nedjelju, ponovno u Areni, protiv Vitjaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo