PROCURILI NOVI BRUTALNI DETALJI NAPADA U SPLITU: / 'Huligani su imali noževe i prijetili im klanjem'

Image
Foto: Screenshot
9.2.2019.
19:08
Screenshot
VOYO logo

Povodom incidenta u Splitu i napada na vaterpoliste Crvene zvezde pred medije su stali čelnici Vaterpolskog saveza Srbije i kluba, ViktorJelenić i IgorMilojević te izvršni direktor VSS-a ĐorđeĐorđević. Milojević je, javlja Blic, iznio neke nove detalje napada u kojem je nagore prošao vratar Aleksandro Kralj.

Image
[VIDEO] ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐALO U TRENUCIMA NAPADA NA RIVI: /

Konobar upozorio vaterpoliste, a onda je krenuo kaos; 'Ja sam iz Kotora, nisam Srbin'

Image
[VIDEO] ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐALO U TRENUCIMA NAPADA NA RIVI: /

Konobar upozorio vaterpoliste, a onda je krenuo kaos; 'Ja sam iz Kotora, nisam Srbin'

Vraćaju se u Beograd

"Ono s čim vas želim upoznati je da je odluka Zvezde u skladu s pravilnikom lige povuče ekipu sa mjesta događaja. Nažalost, još nisu krenuli iz Splita, jer se čeka da Aleksandro Kralj dođe iz policije ili bolnice, jer prolazi proceduru. Incident se dogodio u centru Splita, gdje su igrači Zvezde bili u civilnim jaknama, a ispod su se nalazila obilježja kluba, a ne navijačka. Velika je razlika kada se pojave igrači, a druga navijači", rekao je Milojević i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio po glavi

"Ono što sam čuo, a trudio sam se da dobijem najpouzdanije informacije, najnormalnije su sjedili kada je konobar vidio obilježja ispod jakne, počeo se raspravljati s njima, a Zvezdini vaterpolisti mu objasnili da to nema nikakve veze jer su došli odigrati utakmicu. Potom su odlučili da promijeniti kafić zbog neugodne situacije i tada se pojavila određena grupa huligana sa šipkama, napala Maksimovića, Vasića i Kralja koji je dobio više udaraca u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vasić je dobio nekoliko udaraca s leđa šakama, nisu mu dali ni da se brani kao čovjek... Ima vidljive kvrge na glavi, ali nema veće ozljede. Maksimović je dobio šipkom u nogu, a pobjegao je trčeći kilometar. Nemam službene podatke, ali znam da su bili noževi i drvene motike, a huligani su im prijetili klanjem. Kralj ima jake bolove u vratu i ukočen je od tog silnog cimanja", opisao je direktor Crvene zvezde.

Zahvala Splićanima

"Ono što bih napomenuo je to da se zahvaljujem dobronamjernim građanima Splita koji su pritrčali u pomoć i pomogli da se ne dogode i gore stvari. Njima se kao predstavnik Crvene zvezde od srca zahvaljujem, ali isto tako imam ogromno ogorčenje. Ponosni smo na naše navijače koji u prošlosti nisu podlegli pritiscima ni incidentima, jer su igrači Juga, Mladosti i drugi uvijek mogli da se osjećaju dobro i ugodno kad god su dolazili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi strašno da ikako drugačije bude u budućnosti. Ne želim da vidim da se ikakvo ponižavanje dogodi kao što je to bilo danas Kralju. Ponosan sam na svoj Beograd, na Srbiju, što nismo nikada pokazivali takvu sliku i mogu da vam kažem da se nadam da u budućnosti neće biti ovakvih incidenata, ali moramo se organizirati da ovu djecu ne ugrožavamo ni na kakav način", zaključio Milojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo