SEKSI RONDA OPET RASTURA: / Brbljavu suparnicu uništila za 34 sekunde!

Image
Foto: AFP

Brazilka Bethe Correia prijetila je danima prije dvoboja, poručivala da će prebiti Rondu Rousey i slomiti joj čeljust. Kad je borba konačno došla, prošla je jednako kao i njezine prethodnice.

2.8.2015.
11:07
AFP
VOYO logo

Rousey (28) je na impresivan način ostvarila i 12. pobjedu u isto toliko nastupa u UFC-u. Američka specijalistica za mješovite borilačke vještine obranila je naslov u bantam kategoriji, pobijedivši Correiju za samo 34 sekunde i to pred njezinim navijačima u Rio de Janeiru.

Nedodirljiva vladarica kaveza

Ronda je krenula žestoko od prve sekunde, nizala je udarce u glavu u tijelo i nakon malo više od pola minute dokrajčila suparnicu, plasiravši jak udarac desnom rukom u glavu. Od brbljave Correije su tako ostale samo prazne riječi, baš kao što je to bio slučaj i sa svim dosadašnjim suparnicama nepobjedive Amerikanke. Doduše, Brazilka se može pohvaliti da je prošla barem mrvicu bolje od prethodne dvije Rondine protivnice. Alexis Davis je pala nakon 16 sekundi, a Cat Zingano poslije samo 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja sjajna džudašica, koja je brojne obožavatelje stekla i zbog seksipilnih fotografija u nizu časopisa, ostala je tako nedodirljiva vladarica kaveza. I zasad se ne nazire nitko tko bi joj mogao ozbiljnije zaprijetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo